KALENDER

Kommende arrangementer kan du se her på siden, på min facebook og instagram. Du kan også tilmelde dig mit nyhedsbrev og få en invitation, når tiden sig nærmer - tilmeld dig klik hér

VIBORG KUNSTMESSE 2024

Den 23.-24.marts i Tinghallen, Viborg


Hvilken stand du finder mig og mine malerier på, får jeg mere af vide om, når vi nærmer os messen. Første gang jeg deltager, aldrig været besøgende heller - glæder mig til at få oplevelsen med.

KUNST & KAFFE - Åbent Atelier

Altid åbent efter aftale og på planlagte dage i kalenderen.


Næste gang skrives her på siden, i begivenheder på facebook og sendes rundt i et nyhedsbrev - tilmeld dig nederst på siden.


Kig forbi, snup en kop kaffe eller the indenfor i huset og tag kruset med ud i mit atelier. Her er der mulighed for at kigge på malerier, hænge ud og samtale ud fra hvad end, der er på hjertet - kreativt, personligt og spirituelt.


Kassen med tarot kort kan også komme i spil.


Der vil være mulighed for at købe af malerier, kunstplakater og -kort, min bog.


VI SES!


MALERI OPLEVELSESUDSTILLINGER 2024

Min første oplevelsesudstilling med malerier på Kultur- og Naturcenter Søndermølle, Viborg, september 2023 var en stor succes og har lagt kimen til at gøre mere i flere. Planlægger derfor på at afholde igen i foråret 2024 og en til efteråret.


Dato´er kommer, når endelig landet. Hold dig opdateret ved tilmelding til mit nyhedsbrev, nedenfor på siden, samt i begivenheder på min facebook side: mattie.dk

VELKOMMEN TIL MIT ATELIER