ANDAGT - Stilhed & Refleksion


Udover mælkebøtternes fine frø er kommet med på maleriet, kom der også guld på maleriet den anden dag. Indrømmet, jeg elsker guld i mine malerier. Det gør bare noget magisk til maleriet og i oplevelsen af det. Lyset det frembringer og giver et liv, som ja nærmest tryllebinder. Der fremkaldes noget sjæl i det, sådan oplever jeg det i hvertfalde. En følelse af sjæl og dét er ikke tosset at have et billede hængende på netop det, og som kan det.
Nogen gange tænker jeg det helt som et ‘Alter Piece’, mine malerier, og nu med vores sorte rum har jeg hørt ordet ‘Andagt’, når jeg går derind - som at gå til andagt. Og hvad ligger der i andagt, det måtte google lige oplyse mig om og jeg kom frem til det her:
“Andagt kommer af det tyske andenken, som betyder at tænke sig om. Derfor vil mange andagter være præget af stilhed og tid til refleksion.”

Jamen det giver jo meget god mening for sådan et stilheds-væsen som mig og til tider i ånden af refleksioner. Smukt med disse oplysninger indeni, som de kan oplyse om noget, jeg måske kunne tage videre i brug af det sorte rum.. 🙏🏻🖤

Andagt, ja invitere ind til det, det kunne da sagtens være et rum for stilhed og refleksion eller det e r det allerede, så nu skal der bare inviteres - hér i det sorte rum, i skovens dybe stille ro..

.  .  .

Er du tilmeldt mit nyhedsbrev, vil du modtage invitationer helt automatisk og ellers finder du min kalender hér - følger du mig på facebook og instagram, vil der også være opslag de steder.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev nederst på hjemmesiden hér.

Ældre opslag Nyere opslag