BLACK ESSENCE - No Bullshit!

black essence sort essens en tur i rummet spirituel kunstner indre rejse

Vi havde besøg den anden dag og vedkommende var også en tur i RUMMET. Hans kropssprog og energi viste et rigtig godt billede på det rummet oftest fremkalder i den enkelte, som feks - i min oplevelse - er noget som det her:

  • Falden til ro
  • Fredfyldthed
  • Stilhed
  • Salighed
  • Mildhed kommer over ansigtet og i kropssproget
  • ´Hjertesprog´, der bliver talt fra hjertet
  • Tanketom
  • Inspiration og reflektion
  • Drømmende / rejsende i sind og ånd

Der har været et par stykker, der først oplevede en intens uro ved at sidde i rummet, men langsomt faldt ind i en indre ro og blev bevidste om nærværet af en sjælsnærende ro. Der findes et fænomen, der hedder at have uro på roen, måske det er det, der kommer i spil for nogen, til de overgiver sig til roen.

"Der findes et fænomen, der hedder at have uro på roen, måske det er det, der kommer i spil for nogen, til de overgiver sig til roen."

En anden oplevelse vi har bidt mærke i, min elskede og jeg, er at personer der er meget venstre hjernehalvdel styret, de finder ikke den store interesse for rummet, heller ikke mine malerier. Så det er vi blevet ret nysgerrige på at være opmærksomme på. Det jo interessant om rummet og mine malerier taler til højre hjernehalvdel, som er den intuitive del/ funktion, sjælskontakten, det kreative, føle-mærke, det sanselige..

"En anden oplevelse vi har bidt mærke i er, at personer der er meget venstre hjernehalvdel styret, de finder ikke den store interesse for rummet, heller ikke mine malerier." 

Nå men ham her vi havde besøg af, hans oplevelse af rummet er jo endnu en oplevelse af vores med rummet og andre. Det giver os en fantastisk oplevelse af det, som rummet kan og gør for os enkeltvis, og deler med hinanden i fællesskab. Med det mener jeg, at det den ene bringer frem af oplevelse, kan jo vise sig at være en oplevelse, der også bringer mig noget jo.

Efter vi havde været ude i rummet og var gået indenfor i vores hus, sagde han: ´Black essence´- rummet repræsenterer jo meget godt black essence. Og hvad er det, spurgte jeg. Jamen black essence er feks ´No Bullshit´, at man får sagt det, der skal siges. Han sagde noget mere og nogen andre ting om black essence, men dem husker jeg ikke. Dog har jeg googlet på det efterfølgende og det, der dukkede op som det første, dét må jeg sige, virkelig siger det - også siger det - ret godt for noget af min egen oplevelse af rummet:

"So when the Black Essence touches the manifestations of the soul, it brings them back to its own nature, which is peacefulness, and the Peace of true nature is a sense of stillness in which nothing stirs. It is total stillness, which, when precisely understood, turns out to be one hundred percent annihilation*."

Kilde: https://www.diamondapproach.org/glossary/refinery_phrases/black-essenceaspect

*Annihilation betyder ´tilintetgørelse´. 

.  .  .

Det var lige en dagens tanke hérfra, læs mere om RUMMET klik hér
kram kram / Mattie.


Ældre opslag Nyere opslag