Bogen, Blomsten & Bierne

Jeg har tygget lidt på min bog her til morgen. Den har talt til mig og jeg har lyttet og lyttet, for hvad ville den vise mig? Og pludselig kunne jeg se det, som en vinkel på teksten (indholdet) og forside illustrationen 🤩🌼 Du får lige et bud på, hvad det handler om:
Jeg så mig selv som søgende i tidernes morgen. Som en bi der fløj fra blomst til blomst efter indsigt og sjælsnæring. Fik lidt med fra dem alle og følte mig så næret, hvis der bare var en blomst at næres ved. Så skiftede billedet og jeg blev til blomsten, og så, at den havde jeg været hele tiden! Wauw et sug i maven jeg fik, et GLÆDENS SUG - Jeg havde været blomsten hele tiden! 🌼🐝 Og bien også, på sin vis, som værende den søgende del af mig, det ubevidste der blev bevidstgjort på rejsen, fra blomst til blomst, for til sidst at vise sig at være det, jeg har søgt hele tiden - at være blomsten selv.
Lidt som fingeren der peger og kunsten er ikke, at kigge på den der peger, men hvad peges der på? Her tænker jeg på bien, som den finger. Blot en pludselig indskydelse til en vinkel på det 🤗 Men ja, som en søgende der søger og søger, for blot at finde ud af, at man har været det og der, hele tiden 🙏🏻❤️
Giver mit skriv mon mening?
Jeg elsker det her billede på det. Føles meget inspirerende - og forklarende - på en eller anden måde. Jeg er helt spændt nu, for sanser det har en betydning, som en vigtig brik til noget videre, noget næste.. 🙏🏻❤️🌼🐝 Historien om blomsten og bien, bare på en ny måde, måske.. ☺️ ..jeg fornemmer en ‘fortælling-fortolkning’ er på vej..
• • •
Min bog kan købes her som print eller e-bog: https://mattie.dk/collections/bog-1 ❤️ Kan sendes eller afhentes hos mig, evt med tid til en kop the/kaffe?
Min adresse klik hér

Ældre opslag Nyere opslag