Bogen i ethvert hjerte

Velkommen hjem bog min bog bogprojekt læselyst læseglæde skriv selv en bog mattie kunstner

Det siges at der findes en bog i ethvert hjerte, om det er sandt, ved jeg ikke - jeg ved kun, det var sandt for mig. Min bog bankede i mit hjerte over flere år, før tiden var moden til at begynde at skrive den. 

Teksten var i mig. Jeg havde set den for mig i alle de år. Ikke ordret, men jeg vidste, hvor jeg ville begynde, og hvorfor. Den da jeg handlede på det, står på bagsiden af bogen:

mattie bog velkommen hjem mit livs spirituelle rejse skriv selv en bog skriveproces

Og så gik jeg ellers i gang. Det gik slaw i slaw. Teksten stod færdigskrevet i flere år, kun delt med to, som begge ønskede, det måtte blive til en bog en dag. 

Måske man kan sige ´det heldige er´, at jeg er ret bevidst om min inspiration, hvad jeg ser for mig og bliver mig vist - guidet til - og jeg har en erfaring bag mig, som spiller rigtig godt sammen med min indre praktiker. Alt det tilsammen er mit helt personlige ´dreamteam´, der altid formår at bringe det til ende og verden, det jeg sætter mig for. 

Jeg havde en decideret liste og slagplan for processen, og komme i mål med den færdige bog. For eksempel vidste jeg, at det først og fremmest var en bog til min nu voksne søn og at jeg skulle stå for det hele selv. Der var heller ikke noget ønske om at ´lege´ forfatter, men blot det dybfølte ønske om at skrive bogen og give den til min søn. 

Det var også sikkert, at jeg ønskede en redaktør indover, for så hjemmelavet skulle den heller ikke være. Bogen måtte godt være en bog. Det økonomiske aspekt for at lande bogen, dén havde jeg også en plan for. Alt i alt gik det hele som det skulle. Undervejs i samarbejde med den fantastiske redaktør, min intuition havde guidet mig til, så havde materialet og bogen vokset så meget på mig, at jeg blev ved med at se for mig, den også skulle være til rådighed for andre.

Bogen måtte godt være en bog.

Så det blev det endelige resultat, at bogen til min søn, også blev en bog for andre. Ingen andre end mig selv og redaktøren, vidste jeg havde gang i den. Ikke engang min elskede herhjemme. Han anede, jeg havde gang i noget, men hvad det fandt han først ud af, den dag jeg havde inviteret min søn, svigerdatter og ham til hyggeligt samvær. På et tidspunkt meddeler jeg til dem alle tre, at der er en grund til, at vi var samlet. Jeg hentede den indpakkede bog til min søn og vi sad alle spændte og fulgte med, mens han pakkede gaven op.

mattie bog velkommen hjem mit livs spirituelle rejse skriveproces læselyst

Der gik lige lidt, før det gik op for ham, min søn, at det var en bog skrevet til ham - og så kom tårerne. Det skal siges, han har meget nemt ved at blive rørt, så dét er jo en gave i sig selv, men også et virkelig hjerterørende øjeblik for mig. Så mange år med dette ønske og nu sad vi der, og jeg havde endelig givet ham den bog, jeg havde haft på hjertet.

Jeg kan virkelig på det varmeste anbefale at give sig selv (dig selv), at være i en skriveproces og lande det, der er på hjertet. Jeg vil også varmt anbefale at have en redaktør med indover, dét har jeg ikke ord for, hvor stor en oplevelse og gave det var for mig, at have netop ´min´ redaktør, Randi, med på sidelinjen. De øjne hun havde på det, spørgsmål og sparring, hun var alle pengene værd. For mig har det været lige så stor en gave, som at kunne sidde med den færdige bog og give til min søn, og andre der også gerne vil læse den med.

mattie bog velkommen hjem skriveproces skriv selv din bog mit livs spirituelle rejse

Løbende modtager jeg kommentarer og henvendelser, om hvor sejt det er, at jeg har fået skrevet og lavet min bog, og hvor meget vedkommende selv gerne ville en bog selv. Det kan virke uoverskueligt for nogen, for hvor begynder man og hvad er ens ønske og ambition for bogen? Hvad må det koste eller hvad koster det, og er man villig til at betale prisen..?

Jeg hjælper meget gerne med din proces, hvis du tænker at gå i gang. Jeg tager selvfølgelig udgangspunkt i min egen proces og erfaring med det, lige fra selve skriveprocessen, hvordan med en redaktør, forsiden, bagsiden, printe hvor, priser, antal og økonomien i det hele. Min pris for det er noget, vi aftaler indbyrdes alt efter dit behov, for at have mig med på sidelinjen, din økonomi i det - alt sammen taler vi om og finder en form på det, så det bliver en rar oplevelse og proces for dig, også den økonomiske del af det.

Du giver bare lyd, så tager vi lige en snak og ser, hvor du er henne i det. Jeg kan nemt lave en ´handlingsplan´ for dig, hvor du tager det skridt for skridt, så mig og min betaling falder samstemmende med processens gang. Men mere om det, hvis jeg har dig på tomandshånd og jeg kan få indsigt i, hvor du er i det hele og hvad der skal til derfra. Mine kontaktoplysninger finder du hér

Har du spørgsmål til mit skriv her, så giv endelig lyd på mail, sms eller ring - du er meget velkommen, også til at komme hjem til mig for en snak. ALT godt herfra, Mattie.

Interesseret i at læse min bog, så kan du købe den hér


Ældre opslag Nyere opslag