Budskab fra oven..

nyt velux vindue budskaber fra oven

Budskab som sendt fra oven. 

Jeg stod i køkkenet og kiggede ud af vinduet, mens jeg drak et glas vand. Plop, så landede en pap emballage på græsset lige foran næsen på mig. Vi har fået nyt skråvindue i taget i dag. Først så jeg det ikke som andet end det, det var: pap emballage. Men så skiftede et fokus i mit blik, for mit øje fangede ´light´ på emballagen, og jeg fik læst hele sætningen; 

"Bringing light to life"

Da ordene gik ind på lystavlen, så jeg det koblede sig på vores magiske sorte rum ´RUMMET´. Jeg så et sammenhænge. Ja for pokker, det er også dét en tur i rummet inviterer ind til! At bringe lys til livet og nogen gange forstærkes det, lyset, i kraft af mørket. Inklusiv mørket i os selv. Mørket som det ubevidste, det ukendte, intet-heden der rummer alt - mørket og lyset.

Vores sorte magiske rum rummer helt klart osse en bevidstgørelse af netop lige det; lyset - i os selv. Ja det rummer alt det, vi bringer med ind i rummet - og rummer selv.

Det var lige dagens reflektion og inspiration hérfra. Måske sætningen siger dig noget helt andet, end det gjorde for mig? Uanset, må det inspirere dig <3 Hjerteligt, Mattie


Ældre opslag Nyere opslag