Den Niende Indsigt, har du læst den?

Har du læst bogen ‘Den Niende Indsigt’?
-
Det er ved at være nogen år siden for mit vedkommende og den er kommet op til overfladen igen her hos mig.
-
Den bliver nævnt flere gange i min egen bog. Bogen der kom i spil på mit livs spirituelle rejse og havde en væsentlig betydning for mine videre skridt undervejs. Nå men nu sidder jeg med den, inspireret til at læse den igen. ‘Dråben’ der fik mig til at hente den i bogkassen, var et opkald jeg modtog i går:
-
“Min kusine, du ved hende, jeg bare vidste, skulle have din bog - hun har lige haft ringet. Hun var så taknemmelig for, jeg havde givet hende den og hun var så berørt af den. Virkelig taknemmelig. Hun ville læse den igen, og hun ville også få bestilt Den Niende Indsigt hjem fra biblioteket. ‘Ja for den nævner hun jo flere gange i sin bog og den skal jeg have med’, sagde hun. Mattie, jeg tror slet ikke, du forstår, hvad du har skrevet - der er virkelig nogen, den er til.”
-
Der blev noget stille efter den samtale. Sad og mærkede ordene indeni. Smagte på glæden i dem. Det vækker jo en klar forståelse af, at en bette bog med et skriv på 50 sider, den kan også række ind - eller ud.
-
Er du interesseret i at købe min bog, kan du købe den her fra hjemmesiden klik hér eller direkte fra mig med mobilepay. Skriv en mail til kontaktmattie@gmail.com eller sms til 24660235
-
Varmt kram herfra 🙏🏻❤️ Mattie.

Ældre opslag Nyere opslag