Dog er der undtagelser..

Jeg maler gerne i stilhed. Dog er der undtagelser. En sjælden gang. Maleriet her malede jeg, mens jeg lyttede til bogen ‘Taxo Luma’ af Lars Muhl. Da bogen var slut, var maleriet færdigt. Jeg oplevede maleriet var som et billede på en essens, jeg havde oplevet i bogen. En essens af noget jeg ikke havde ord for, men havde fået et billede på. Skrev straks til Lars Muhl, delte min oplevelse og spurgte, om jeg måtte give ham maleriet i gave. Hans svar kom retur med det samme. Ja tak. Det hængte hos ham i tre år. Jeg fik det tilbage, da der skulle andet på væggene i hans hjem. Sikken gave at få det hjem igen. Sidenhen fandt jeg sammen med min kæreste og vi er enige om, at vi kan slet ikke forestille os vores hjem uden det. Og det elsker jeg 🙏🏻❤️🥰


Ældre opslag Nyere opslag