En dag har jeg måske svaret

“Jeg har ikke haft det samme maleri i to dage.”

Ikke et eneste maleri er malet uden det, der hedder metallic farver og det startede med guld farven, så kom der sølv til og så har der været få andre farvespektre ind imellem - men altid guld eller en enkelt gang ikke, der var det kun sølv.

Det er så magisk, når lyset rækker ind og møder maleriet, så lyser metallic farverne op og jer der har mine malerier hængende, må kunne genkende oplevelsen.

Og alt efter lyset og vinkel, så kan det virke som om maleriet er i bevægelse. Kan huske en engang skrev til mig, efter hun havde fået et maleri hjem: Jeg har ikke haft det samme maleri i to dage.
"Alt efter lyset og vinkel, så kan det virke som om maleriet er i bevægelse."
Hun delte også, hvordan hun oplevede, det var som om, hun havde fået en relation til maleriet. Det var nærmest som det talte til hende, dagligt og flere gange om dagen.

Dét kan jeg nikke genkendende til..

Også hørt det fra andre hvordan et maleri fra mig taler så meget til dem, at andet de har på væggene slet ikke gør det og hvorfor er det sådan?

Ja….det tror jeg simpelthen ikke jeg kan skrive kort om og måske heller ikke helt kan tale mig frem til s v a r e t på en enkel måde, men kunne være fedt, at kunne - for jeg har selvfølgelig et svar på det..

En dag har jeg måske svaret i al sin enkelhed ❤️ 


Jeg arbejder stille og roligt på, at få noget der hedder ´Artist Talk` i kalenderen, kunne det være noget for dig at få en invitation tilsendt, så sender jeg en ud via mit nyhedsbrev - du kan tilmelde dig her nederst på siden.

ALT godt herfra, Mattie.

Ældre opslag Nyere opslag