EN TUR I RUMMET

en tur i rummet spirituel rejse rumrejse

RUMMET

Vores nye magiske sorte oplevelses rum har vi kaldt ´rummet´ lige fra dag ét. Vi har talt lidt om, at det kunne det så hedde, indtil andet navn kom på banen. Men her i pinsen gav det pludselig mening, både at vi har kaldt det rummet og dét, der har ligget i det for mig - rummet, som ´out in space´ og dét space indeni - og så det at blive rummet, af rummet og rummet i sig selv. 

Måske en masse ordkløveri, men det har kunnet noget at lege med den inspiration, der har ligget i det helt af sig selv. Nå tilbage til pinsen..

SPOILER ALERT!
Min elskede og jeg så udsendelsen ´i hjernen på stjernen´ med Jacob Risager, og til sidst i programmet deler han en drøm af hans og det er en rumrejse. Dét havde Jan Hellesøe selvfølgelig et bud på inden og afslører det efterfølgende med teksten på et billede, der havde med i programmet fra begyndelsen af: En tur i rummet. 

JA! den sætning hapser jeg! Og den går 100% til det billede jeg har set for mig, at invitere ind i rummet - ja invitere ind til en tur i rummet. Så det vil der komme løbende invitationer på og formen på det, tænker jeg kommer helt af sig selv. Èn ting jeg kommer til at invitere ind til, det er at sidde i rummet og lytte til Torben Nielsen´s healings musik fra hans fantastiske cd ´Deep Inner Tones - of The Soul`, lyt til sekvenser af den klik hér

spirituel kunst malerier kunstner

I første omgang vil en tur i rummet være med indvielsesmaleriet hér som fokus hængende på bagest væg. Er du/I en meditationsgruppe eller en gruppe, der kunne tænke jer en fælles oplevelse i rummet, så kontakt mig for nærmere klik hér


Ældre opslag Nyere opslag