Èt maleri hjem fra Lars Muhl og det andet..

Jeg har fået et maleri hjem igen.
-
Maleriet jeg har fået hjem igen, er nr.5 ud af min maleriserie, som jeg har lavet i årenes løb siden 2008-9 stykker. Nr.5 ud af hundredevis. Det har hængt hos teraputen, jeg var i terapi forløb hos, hvor et symbol og en vision blev mig vist en nat og det blev inspirationen til min maleriserie.
-
Nr.5 talte til hende og jeg tilbød hende maleriet. For nogen uger siden skrev hun, de skulle flytte og besluttet at minimere hvad de tog med videre. Maleriet, ville jeg have det hjem igen? Ja tak om jeg gerne ville, og hentede det i går.
-
Og som det står her i stuen, da jeg ville tage billeder af det, så jeg: maleri nr.5 stod sammen med maleri nr.55, som vi til dagligt har hængende på væggen. Det næste der gik op for mig var, at de har det tilfælles, at de begge er kommet hjem til mig, efter at have hængt nogen år ved andre - begge fået givet hver sit i gave af mig. Nr.55 hang hos Lars Muhl.
-
Og så så jeg også, at baggrunds mønstret er lig hinanden, samt cirklen i midten. Jeg fornemmer et sammenhængende og billeder på noget, jeg skal se…
-
Jeg ser, det er i tråd med det, jeg er i proces med lige pt, men det er et længere skriv og et skriv fyldt med løse ender - så det lader jeg ligge for nu, til tidens fylde.
-
🙏🏻❤️🥰 Kram herfra, ha’ en dejlig dag! Mattie

Ældre opslag Nyere opslag