Fra maleri til selenit

Det går ikke op for en, før det går op for en.

Ville tage et billede af mit seneste maleri og pludselig ser jeg det her.

Vores selenit lampe og maleriet, der har stået side om side, siden maleriet er blevet færdigt.

Hvad ser jeg?

Jeg ser selenit´en i maleriet!

Først blev jeg stående, som i kan-ikke-tro-mine-egne-øjne og så greb jeg telefonen for at google, for hvad betyder nu den der ´selenit´?

Herhjemme køber vi ikke og har ikke krystaller ud fra deres betydning, men fordi de taler til os - bare sådan i al deres enkelhed.

Så jeg måtte jo google en betydning for selenit, for blev også lidt nysgerrig på dens betydning, kunne det have et input til mit maleri og måske bragte det et bud, til mig, til andre, hvem ved?

Her er det første tekst, jeg stødte på:

"Den gennemsigtige hvide natur af Selenit repræsenterer åndelig renhed, lys og forbindelse til dit engle rige. Det er en af de mest hellige krystaller gennem historien. Navnet 'Selenit' stammer fra den græske gudinde Selene, månens gudinde."

Det næste stykke tekst, der sprang mig i øjnene blev:

"Selenit er en helt vidunderlig krystal at have i sit hjem. Den spreder sin hvide rensende energi ud i hele rummet og beskytter samtidig mod dårlige energier."

Så dukkede det her op:

"Hvad kan en Selenit? Den har en ekstremt høj vibration. Selenit optager ikke selv negativ energi, og skal derfor aldrig renses. Stenen er særdeles effektiv til at rense andre energikrystaller, blot ved fysisk kontakt. Den kan også rense dit eget energifelt ved meditation og fjerne eventuelle energiblokeringer i dine chakra."
Og lige det sidste:
"Selenit betyder måne på oldgræsk, og har altid været forbundet med månens krafter og lys."

For mange år siden og måske i mit første år med mine malerier, fik jeg vist af et indre syn, hvordan malerierne var/er/også er koblet på krystal energi og derfor kommer det ikke bagpå mig, at se denne...samklang.
.."et indre syn, hvordan malerierne var/er/også er koblet på krystal energi.."
Personligt går jeg ikke så meget ind i selve informationen, som jeg blot modtager duften af det og genkender det, når energien opstår på forskellig vis og ´matcher´ det oplyste - som for eksempel her.


Ja pludselig har vores Selenit lampe fået en ny betydning for mig, så tak til maleriet for at skabe den forbindelse - til dét i mig.
"Tak til maleriet for at skabe den forbindelse."
Det var lige dagens inspiration herfra, kilden til teksterne fra nettet om selenit, de er nemme at finde, det er bare at google selenit, så dukker det op af sig selv. 
ALT godt herfra, Mattie.

Ps: se flere billeder af det færdige maleri klik hér

Ældre opslag Nyere opslag