´Going With the Flow´, nyt maleri i udstillingen

´NYT` MALERI I UDSTILLINGEN, nyt i anførelsestegn fordi det bla aldrig har været til salg på hjemmesiden.

Nu kalder det på at have hjemme i hjertet hos en og finde hjem, hvor det kan virke videre i sit virke.

Maleriet er 60x80cm. 

Jeg har leget lidt med Tarot Numerologi på dato´en for det blev færdigt, læs med her:

Dato´en giver tallet 41, som bliver til et 5 tal. Hvordan skal det så forstås?

Kort forklaret anviser tallet 41 det tarot kort der inviterer til inspiration og større selvindsigt, og føles det rigtigt, kan det jo eventuelt tillægges maleriet og en energi, der kan arbejdes med i et fokus af det.

Tarot kortet i de tarot kort jeg bruger, hedder ´Going with the flow` og har du selv tarot kort, så find kortet ´Bægrenes Es´ og se om der er bud.

"Har du selv tarot kort, så find kortet ´Bægrenes Es´ og se om der er bud."

5 tallet anviser det ultimative potentiale, når tallene i 41 er i balance. Tallet 5 i Tarot Numerologi betyder bla livsnyderen, evne at nyde livet, slippe tøjlerne, eventyreren, opleveren.

Hvad skal der så til, for at tallet 41 er i balance?

1 tallet står for pioneren, starteren, handling, opbygge og det aspekt skal være vakt og klar, og så skal tallet 4 vækkes, hvor der bygges fundament, orden, struktur og tage ansvar for jordiske kvaliteter (de verdslige).

Så når 1 og 4 arbejder sammen og går op i en højere helhed, vækkes tallet 5 og måske jeg kunne sige, at når der er gjort ikke bare det hårde arbejde, men det nødvendige.

Et billede at se det i, kunne være som at gøre det stykke arbejde, det kræver at anlægge en frugthave, passe den, nære den, for en dag at kunne høste af dets frugter.

En måde at se det på, kunne også være at det er en villighed i at investere i sit ´fremtidsjeg´ - høste af det man har sået eller at man ligger som man har redt.

Nå jeg håber det gav lidt mening, for ikke at lave det helt store skriv, så var der lige en duft af noget af det, jeg også kan noget af..

De tarot kort jeg har er Osho Zen tarot og her er noget af teksten til kortet ´Going With the Flow`:

"Når jeg siger ´bliv som vand´, mener jeg bliv flydende, vær ikke mere stillestående. Bevæg dig, og bevæg dig som vand. Lao Tzu siger: Taos vej er som et vandløb. Den bevæger sig som vand. Hvordan bevæger vand sig? Eller en flod? Der er nogle meget smukke ting omkring vandets bevægelser. Den ene er at det altid bevæger sig mod dybet, det søger altid nedad. Det er ikke-ambitiøst, det higer aldrig efter at blive den første, det ønsker at være den sidste. Husk! Jesus siger: De sidste skal blive de første i Guds rige. Han taler om Taos vej som vandet - han nævner det ikke ved navn, men han taler om det. Vær den sidste, vær ikke-ambitiøs. Ambition betyder at gå opad. Vand går ned, det søger det dybeste sted, det ønsker at være anonymt. Det vil ikke erklære sig selv for noget særligt, enestående, ekstraordinært. Det har ingen idé om ego."

Se alle malerier der er i udstillingen klik hér


Ældre opslag Nyere opslag