Going with the flow undervisning

Mattie, gør du i undervisning eller hvorfor gør du ikke i undervisning?
To spørgsmål jeg har modtaget i alle årene, jeg har malet.
Det upolerede svar er, at det interesserer mig ikke rigtigt, heller ikke at planlægge og samle grupper, og alt det det kræver - så hellere kanalisere min energi fuldt ud på at male selv.
Når det så er sagt, er det jo ikke sådan, at jeg ikke gerne lærer fra mig, men bare på min måde og hvad går det så ud på?
I weekendens åbent hus blev der spurgt til, hvordan jeg havde gjort med bladene på et af malerierne og i samme ombæring blev der spurgt til, om at lave grupper hvor jeg kunne lære mine teknikker fra mig.
Mit svar lød som ovenfor, efterfulgt af at det for mig også var en form for læren fra mig, at svare på vedkommendes spørgsmål, som vi stod lige der, i det umiddelbare opståede.
Plus jeg også i mine nyhedsbreve og på sociale medier, inklusiv på min hjemmeside blog ´Indsigt´ også deler lidt fra mine maleprocesser og den vej rundt, kan den enkelte (jo) også suge til sig.
Igennem årene har jeg været til manges rådighed i forhold til deres kreative udtryk eller i fravær af den, måske en personlig begrænsning skal samtales om for at frisætte inspirationen igen og mangen kreative projekter, har fået råd og vejledning + flere har kigget forbi for at være i en maleproces, men mere for det personlige i det end egentlig det at lære at male.
Jeg kunne dele herfra og ja.. jeg har været involveret i så megen læren fra mig sådan a la lige på stedet og i det små uden større armbevægelser, og hvad jeg ikke har givet mit besyv til, både gennem kommentarer til opslag, i messenger, via mails, opkald på telefonen, besøg hos andre og herhjemme, tidligere arbejdspladser, i så mange forskellige settings sideløbende med min hverdag og eget virke.
Det der er med mig, det er, at jeg tilbyder lige præcis det, som jeg til-byder mig selv og det ligger i mit ´going with the flow´, hvilket er så uplanlagt som det kan være og hvem kan sætte det i rammer eller dét gør j e g ikke, og derfor handler det måske mest om, at tappe ind i mit flow og være med, når det sker - kort sagt, det kræver at række ind til mig, connecte og se hvad der kommer ud af det 😉
Har du læst her til, så håber jeg, det giver lidt mening, det jeg lige har delt her - følte en pludselig inspiration til at sætte lidt ord på, om jeg kunne.
SÅ er der noget, du kunne tænke dig mere af i mine opslag eller feks i mine nyhedsbreve, så giv en melding og jeg kigger meget gerne på, om det kan falde med ind i ´min vej rundt´.
Vil du gerne forbi og se, hvad jeg kan inspirere med i forhold til dig og dit, jeres hvis I er flere, hvad end, så giv lyd og vi tager den derfra - vi skal starte et sted.
Et fif når jeg er ´med på det´, så tuner jeg ind på sjælen i det og hvad det vil sige, det skal opleves, så det kræver at have mig ved hånden eller i røret, for det ligger lissom i ´eksemplets magt´ 🙂
Og lige til sidst, et ´fænomen´ er kommet min vej og det hedder ´Artist Talk´, tygger på det og ser, om det er noget at invitere ind til, kender du til artist talk?
Nok for nu.
ALT godt herfra ❤ Mattie
Ps: mine kontaktoplysninger finder du hér

 


Ældre opslag Nyere opslag