Hav fred med at være dig

“Jeg har lige brug for at vende noget med dig, har du tid?” 

I formiddags blev jeg ringet op af en, som går en fantastisk og inspirerende proces igennem på det personlige plan. Forrige gang vedkommende ringede til mig, havde jeg sagt - efter at have lyttet i ti minutter og blevet spurgt, hvad skal jeg gøre? Bland dig udenom! Mere havde jeg ikke at sige til det. Der blev stille i den anden ende af røret, efterfulgt af: Ja men det er jo bare det at…lød det som vedkommende talte højt med sig selv, ja jeg blander mig, det kan jeg godt se. Det kommer slet ikke mig ved. Jeg laver drama. Ja, svarede jeg til dét. 
Og nu var der så en deling siden den ja korte samtale. ‘Jeg har jo kæmpet hele mit liv for at være mig og derfor har jeg også kæmpet for alle andre, også skulle have lov og faktisk har jeg bare kommet til at blande mig, og lavet drama. Det vil jeg ikke mere, heller ikke kæmpe for at være mig..’.
Meget smuk deling at være vidne til. Jeg kunne høre, der virkelig var kommet mere hjerte med ind i det hele. Jeg hørte mig selv sige: ja vi skal slet ikke kæmpe for at få lov til at være os, men bare have fred med det. 
Og det rundede samtalen af med et lettelsens suk i den anden ende af røret. Jeg tog min mobil, åbnede notater og skrev; 

Kæmp ikke

for at være dig, 

men hav fred med 

at være dig.


Så mange fine indsigter vi kan åbne op for i hinanden og i min verden, gør vi det sammen - havde vedkommende ikke delt med mig, så jeg kunne lytte ind, var de ord måske ikke kommet til mig og givet os begge dem med videre på vejen..
Måske de også taler til dig. Fred være med dig, i kraft af dig. Mattie
.  .  .
Jeg tilbyder samtale og sparring, læs mere klik hér

Ældre opslag Nyere opslag