Hellige dig selv

Mine maleprocesser har sine faser og ofte i fordybelsesfasen, som er den fase, hvor jeg nærmer mig afslutningen af maleriet, der tikker gerne ord, sætninger og beskeder ind. 

Maleprocessen med maleriet NO.080822 bød også på en del ord, sætninger og indsigter - og ikke mindst en del healing - og noget af det, der blev skrevet bagpå lærredet, blev ordene ´Hellige dig selv´. 

Ord der, hvis de taler til den enkelte, så siger de ikke så lidt. Det gjorde de i hvertfalde for mig og taler fortsat til mig - af stor betydning. Andre jeg har delt det med, har også fået en del ud af det, som var de bragt en besked.

I fordybelsesfasen sker der en ´totalisering´, en centrering og fintuning, hvor det er som sker der en forfinet åbning og en forstærket evne af modtagelighed. For mig indeholder maleriet det hele og mere til, ja alt det der er strømmet ind i maleprocessen er som høstet og lagt ind. Den maleriet taler til, får også del i det. Det er altid min erfaring og det er det, der gør det så smukt, at andre får det med.

Mine malerier taler til mig, bogstavelig talt og det gør de også til mange andre, sammen er vi sammen om noget i dét.

Det var lige en dagens tanke herfra og ud fra min seneste maleri. Du kan se det under ´Malerier´ klik hér eller se mange flere billeder af det klik hér

Har du spørgsmål til mig og mit eller måske i forhold til dig og dit, er du altid velkommen til at give lyd, læs mere klik hér // Alt godt herfra, Mattie.


Ældre opslag Nyere opslag