HJERTEPRAKSIS fortsættelsen..

I et indlæg i går, delte jeg hvordan en af mine prøvekaniner på mit nye tiltag, at invitere ind til hjerte praksis, havde vendt tilbage allerede inden start på øvelserne - læs indlægget klik hér

Dagen efter den første dag hun havde taget processen med de fire trin, ringede hun op og lød meget bestemt: Jeg skal ikke mere af din hjertepraksis! Jeg har fattet det!

Jeg sagde ikke noget, afventede spændt a la hvad nu!?

Nu gik det lige så godt med at sidde her og ikke foretage mig noget, fortsatte hun.

Jeg smilede og glædede mig til at få et hele af høre. Det kunne kun blive godt det her.

Jeg skal love for, jeg er kommet op af stolen! Lige siden din HJERTEPRAKSIS har jeg haft travlt med pludselige besøg af folk, jeg ikke har haft kontakt med længe og jeg haft lyst til at gøre rent! Ej hvor var her beskidt! Jeg er så fyldt med energi og virkelig fanget stemmen indeni, hvornår det er ego og hvornår det er min stemme, og jeg skal love for, jeg har fattet det!

"Jeg er så fyldt med energi og virkelig fanget stemmen indeni, hvornår det er ego og hvornår det er min stemme, og jeg skal love for, jeg har fattet det!"

Der blev stille i den anden ende af røret og så kom jeg sådan til at grine, og hun grinte med. 

Ja det er sgu´ skørt det her, sagde hun grinende, aldrig havde jeg troet, jeg skulle være sådan i gang igen..

"Ja det er sgu´ skørt det her, sagde hun grinende, aldrig havde jeg troet, jeg skulle være sådan i gang igen.."

Vi fik grint noget mere og talt videre om alt det, der blev åbnet op for på grund af de fire trin, ikke mindst påmindelsen om; at tænke med hjertet og bruge hovedet i følge det.

Pludselig var det bare så soleklart, også hvordan vi kunne pege især en person ud, som vi begge kender, hvordan han virkelig formår netop det at tænke med hjertet og bruge hovedet rigtigt.

Det var fedt at have sådan en rollemodel at se det tydeligt i. 

Jeg diskuterer ikke med mit sind mere, sagde hun, når der er bud, så er der bud, også hvis det gælder rengøring, det er lige meget, så skal det bare gøres. Og det går jo så nemt, hvad har været problemet før!?? 

"Og det går jo så nemt, hvad har været problemet før!??" 

Hvor har det været besværligt før og nu tænker jeg ikke over tingene, gør dem bare og det går jo legende let.

Præcis, sådan har jeg det også, svarede jeg hende og vi tog en omgang grin mere. Vi følte os levende og energifyldte, og rystede sikkert begge hovedet over, hvor meget vi ikke helt har brugt det der hoved sådan helt rigtigt.

Begge har vi villet hjertet så meget og slet ikke haft hovedet med, som jo skal have lært at følge hjertet og det kræver jo, at det er med og får det lært.

"Begge har vi villet hjertet så meget og slet ikke haft hovedet med, som jo skal have lært at følge hjertet og det kræver jo, at det er med og får det lært."

Ja det er da skørt. 

Om det giver mening, måske bare lidt, for dig der læser med her.

HJERTEPRAKSIS er ikke et dokument på et hav af sider. Jeg holder af at holde tingene enkle og måske det enkle også taler til dig, hvilket de fire trin over syv dage er i hjertepraksissen. Du kan købe é-bogen´ på bare tre sider, inklusiv forsiden, lige hér

ALT godt hérfra // Mattie


Ældre opslag Nyere opslag