..ikke før jeg bliver det vist

IKKE FØR JEG BLIVER DET VIST

Det gik op for mig i går, at oplevelsen af mine maleprocesser, når maleriet er landet, føles som at have været på kursus. Personlig udviklings kursus agtigt i den dur eller henad noget spirituel workshop noget. Indtrykkene, indsigterne, skiftet i perspektiv - gå og fordøje det, reflektere og integrere det hele. Tænk, sådan har jeg aldrig set det før. Det føles virkelig fedt, det eneste ord jeg lige har for det, nej vild fedt faktisk!
Spøjst nok, har jeg egentlig altid følt det som en slags undervisning, når jeg har malet, men aldrig set det på den her måde. Det er som en fuldendelse på en forståelse, som jeg skal have med mig videre - på et eller andet plan. Kommer til at tænke på en session med esoteriske astrolog Claus Houlberg, hvor han sagde: “Du går Venus vejen, den indre vej og du skal arbejde hjemmefra, og mit bud er, at du kommer til at gøre i en form for undervisning. Du kan ikke forberede dig, for det kører intuitivt. Du har seerstrålen og som seende, forbereder man sig ikke. Der sker det, der sker og det er slet ikke sikkert, du altid kommer til at sige noget eller særlig meget, bare det at du er der. Energien du repræsenterer, den gør arbejdet af sig selv eller for dig, kan man sige. Så kan folk modtage det i det, som de er klar til og måske det først viser sig senere, men de har fået noget med sig - bevidst eller ubevidst. Det er ikke så vigtigt.”
Store ord (synes jeg) og uanset, så er det som noget dæmrer i mig. Noget glemt jeg er ved at huske. Håndlæsere, clairvoyanter, astrologer mm har alle peget i en retning af en form for undervisning. Indrømmet, jeg har haft modstand på, for jeg har troet, det har været noget med at male, og det interesserer mig ikke. Så jeg har ladet det ligge og nu er det, som om det der undervisning, de alle har talt om, det begynder at dæmre, vise sig..
Nå men som jeg nu engang er skruet sammen, så gør jeg ingenting, før jeg er blevet det vist og til da ja.. 🙏🏻🤎 ..her er jeg og glædes over livet, min hverdag, og hvad der udfoldes i al sin enkelhed..

Ældre opslag