Indvielsesdagen - endnu en skøn perle på livets snor.

rummet oplevelsesrum kunstnerlivet mattie gode stunder sjælsnæring spirituel kunst

RUMMET AF RUMMET

Indvielsen af vores nye magiske sorte rum i dag gik lige som ønsket. Der kom lige præcis dem, der bød ind med den følelse af hygge og samvær, som vi egentlig i al sin enkelhed bare ønskede os. Begge, min elskede og jeg, afslappet og veltilpasse inden, undervejs og da vi sendte den sidste besøgende afsted ved lågen. For os, er det det, som tæller - en oplevelse der gør godt. Ingen ambitioner eller forventninger af de store skal indfries, blot en kærkommen stund til at samles og se, hvad så + hygge i højsædet.  

Een af de fremmødte spurgte `Hvad skal der så ske nu?`, da vi havde skålet i champagne i RUMMET og havde stået en kort stund i stilhed med healingsmusik, samt fokus på indvielsesmaleriet. Ingen snak, blot en stille fælles stund. Ja, hvad skal der så ske nu, mit svar lød; lige det du føler for. Vi skålede en gang mere og vedkommende gik ud sammen med en anden, og de to faldt i fordybet snak udenfor.

Da vi andre kom ud fra rummet et stykke tid senere, var det bare dejligt at blive mødt af dagens solskinsvejr og de to andre i deres fordybede snak. Hvad mere kan man ønske sig? For mit vedkommende, elsker jeg bare, når mennesker kan hænge ud sammen og virkelig hygge sig - i al sin enkelhed. Den følelse af samhørighed er ren sjælsnæring for mig. Om snakken går på spirituelle emner, selv-indsigter, reflektioner, minder, livets erfaringer, måske et tidligere arbejdsliv, det er ikke så vigtigt, for bare det, at der er en god energi i rummet, så er samvær med andre slet ikke så tosset endda. Og det var nok egentlig bare vores ønske for i dag, at samles med mennesker i en afslappet, hyggelig og den der gode energi, hvor alle kan være med. 

Endnu en skøn perle på livets snor er sat på og bæres med sådan en glæde, og naturlig taknemmelighed. TAK til jer der mødte op og blev det bidrag, der gjorde denne perle mulig.  

Hjerteligt Mattie & Rasmus <3 Kom endelig igen; I venner af Klosterhus (navnet på vores skovløberhus hér i Vindum Skov). Hjertemøder er vi kæmpefan af!

rummet mattie kunstnerlivet i skoven oplevelsesrum spirituel kunst og hjerterum


Ældre opslag Nyere opslag