Jeg har skrevet en bette bog..

VELKOMMEN HJEM - mit livs spirituelle rejse.

I 2017 skrev jeg en tekst, som jeg besluttede mig for at lave til en bog, en dag. En gave fra mig, til min voksne søn. Teksten har jeg arbejdet med siden april i år med en professionel og sjæls-engageret redaktør. Bogen landede i fredags og jeg gav den til min søn om søndagen. Jeg var i samvær med ham, min højgravide svigerdatter og min kæreste. De to andre fik et eksemplar hver efterfølgende.
-
Redaktøren på bogen er den eneste der har været helt tæt på dette personlige projekt af mit og en veninde har også kendt til det, men ikke været involveret i den her seks måneders ‘fremkaldelses-proces’. Det har været vigtigt for mig, at have processen såvidt for mig selv - næsten som at modtage en gave først til sig selv, for så at kunne give den videre..
-
Jeg har givet bogen til nogen stykker, som er mig nær. Flere af dem har læst bogen og deres oplevelse, vil jeg dele på et andet tidspunkt. Der er nogen stykker endnu, som jeg gerne vil dele den med, inden jeg gør den mere tilgængelig. I dette nærværende ‘ståsted’ i fasen, føles det bare rart og givende, at den lander stille og roligt hos mig, mens den lander hos mine nære og kære. Som et frø sået, rødder slået og spiren der finder vej, mod lyset - pludselig står den i blomst, for alle at se.
-
Glæder mig til at dele ud af flere oplevelser med mit skriv, der i sin bette fine bog-form, måske også kunne være en gave for andre, at give sig selv?
Tak for du læste med her og tog del i dette kapitel af mit, som er mit hjerte meget nært 🙏🏻❤️ Kærligst Mattie.
Køb bogen klik hér

Ældre opslag Nyere opslag