KOMMUNIKATION I LYSET AF MERKUR

Merkur i retrograd. Jeg har været i samtale med en veninde til morgen. Hun er esoterisk astrolog og talte om Merkur, der er i retrograd for tiden.
Kommunikation er i fokus og kan drille for rigtig mange, på mange forskellige måder. Lige fra IT i det store billede til i det helt små, måske bare i hverdagen og udveksling hinanden imellem.
-
‘Merkur er tilbage og hente noget gammelt, der skal op i lyset. Misforståelser, mis-kommunikation sker i de her dage, ting går skævt, aftaler går i vasken, tiden er ikke til at igangsætte noget. Det er bedre at vente..”, var noget af det, hun sagde.
-
Hvad er det gode i det? Hvad skal det gøre godt for, når Merkur går tilbage og bringer gammelt på banen? Spurgte jeg, for uanset hvor skidt med noget, må det gøre godt for noget - sådan er regnstykket gerne ‘med sådan noget’.
“Jamen det kan være at få sagt det, der skal siges. Få kommunikeret ud..ja tingene skal løftes op på et højere niveau…der skal kommunikeres på en måde, så det løfter…løfter tingene op på et højere plan…”, det var noget af det jeg husker, hun svarede mig.
-
Vi samtalede og vente og drejede emnet. Tunede ind og smagte på essensen i det. Der var noget, vi ikke helt kunne (be-)gribe i det. Der var noget bagved alle ordene, hvad var det? Som at have hørt en lyd, blive stille og lytte om den kom igen. Vi lyttede og lyttede.
-
Vi snakkede og talte os varme. Blev stille, lyttede igen og igen, og snakkede lidt mere, for det var som om, at vi nærmede os noget. Hvad var det? Mens hun kom frem til, hvordan hun skulle få delt de gode ideer for vel modtagelse - så lød det pludselig i mig, mens jeg lyttede til hendes indsigt; INDRE KOMMUNIKATION. Og jeg fik vist et billede for mit indre øje, for hvad det betød for mig.
-
Ååååh ja! Lød det promte fra mig. Nu ved jeg, hvad Merkur har hentet af gammelt på den konto og bragt op i lyset for mig: INDRE KOMMUNIKATION! Jeg har lige fået lys på min indre kommunikation. Hvordan en ny skal til, for at jeg bedre, ja, kan høre mig selv. Der er den her old-gamle version af kommunikation i mig, der på ingen måde er opløftende. Jo jeg har arbejdet med den og nu fik jeg af se vinklen på det. Den skal ikke omvendes eller afbalanceres med sit positive modstykke. Jeg skal blot blive mere bevidst om at lytte ind til den opløftende, inspirerende, kommunikation, der OGSÅ er der:

Faktisk den jeg både kender og er top trænet i at praktisere, som når jeg maler. Dén kunst skal jeg bringe med mig videre ud i og ind i min hverdag, i livet, som en måde at leve på og ikke kun min måde at male på.

Genkender du noget i min deling? Jeg vil elske at høre, hvis du gør og hvordan det er for dig.
-
I genkendelse og TAK til Merkur’s vej i det store hele + min veninde for at bringe den til min bevidsthed. Kunsten at gå fra uvidende til udvidende, dét er i sandhed noget der kan løfte 🙏🏻❤️🥰 Kram kram herfra, Mattie.
Se en stemningsfyldt video af maleriet til teksten
På instagram klik hér eller på facebook klik hér

Ældre opslag Nyere opslag