Mælkebøtten´s budskab

mælkebøtte maleri dandelion symbolic meaning
“The black seeds of dandelion are said to carry wishes for prosperity and new beginnings with them as they fly away into the sky. The can be viewed as symbols of a free-spirited soul, of innocence, and of playfulness. Dandelions are often thought of as a symbol for hope and resilience.”
Det slog mig lige, om mælkebøtter havde en spirituel symbolsk betydning og fandt teksten her på google. Hvor er det fint, så smukt! Passer så godt til min oplevelse i maleprocessen af indvielsesmaleriet til vores nye magiske sorte rum.
mælkebøtter frø maleri spirituel kunst dandelion
Det, maleriet, er jo inspireret med mælkebøtter i frø. Der sidder endda frø i malingen på maleriet. Det er da magisk, også med den symbolske betydning til det. Jeg elsker alt det, der bliver en del af billedet på maleriet. Eventyrligt, hver gang 🙏🏻🤩
Har bestilt kunstkort af maleriet i går. De skulle gerne nå at lande inden indvielsesdagen den 11.juni - glæder mig til at se dem🤞🏻😌 Det bliver godt!
Du kan læse mere om indvielsesdagen i ‘kalender’ hér på min hjemmeside - du er meget velkommen alene, med en anden eller andre og hygge-opleve sammen med os.
Kram kram herfra ❤️ Mattie
mælkebøtter frø spirituel kunst maleproces

Ældre opslag Nyere opslag