MALERI NO.240722

Jeg har malet på det her maleri små ti dage. Det har været en fantastisk dejlig maleproces. Med masser af input og indsigter undervejs. Jeg maler gerne i stilhed, men denne gang har jeg lyttet til bogen ´The Secret - Hemmeligheden´ og hold da op en masse påmindelser der tikkede ind. Så for mig vil det her maleri selvfølgelig minde mig om: ´dengang jeg lyttede til The Secret og malede maleriet hér´. 
Der er et hav af magiske bregner her i skoven, hvor vi bor. Mine øjne går på opdagelse i dem hver dag, når jeg er ude og gå tur med Karla. Sjovt som der lige pludselig opstår en impuls på at plukke nogen med hjem og bruge dem i næste maleproces. Hvorfor ikke haft den impuls før nu? Tja...sådan er det bare nogen gange - når tidens fylde er der, kan man måske sige.
Maleriet er blevet fuldstændig lige så eventyrligt, som bregner bare er og helt naturligt må tilføre det, det er en del af. I hvertfalde i min oplevelse af hvad de kan, og gør ved mig. Jeg elsker virkelig den inspiration af natur, der er kommet indover mine malerier. Det er som en helt ny verden har åbnet sig og min sjæl er taget på nye eventyr.
Se en samlet oversigt af malerier der er til salg klik hér
 

 


Ældre opslag Nyere opslag