Maleteknik: tanketom og tunet ind..

Har du en bestemt teknik, når du maler? Nok et meget almindeligt spørgsmål at få, når man maler. Mit svar er oftest, at jeg griber til det, der kommer til mig. Inspirationer. De kommer gerne en efter en, som perler på en snor. Jeg afventer, tuner ind, lytter og ser. Feks med maleriet her:

🖤 Mit arbejdsrum er lavet om til træningsrum, da træningsrummet er lavet om til vores nye sorte oplevelsesrum for samspil med mine malerier - SÅ jeg har ikke noget egentligt rum at male i mere. Jeg blev ved med at se mine spraydåser for mig, derfor vidste jeg, det var udenfor det skulle foregå. I hvertfalde til at starte med og det blev i garagen.

🖤 Da lærredet blev placeret, fangede mit blik skyggespillet på lærredet fra blodbøgen. Inspirationen bød ind med, at gribe til den sorte spraymaling og lege med skyggerne.
🖤 Dernæst stod jeg lidt og bare var med det. Tanketom og tunet ind til at være modtagelig for næste inspiration. En tilskyndelse til at kigge omkring, gjorde mit blik klikkede ind på de smukke mælkebøtter på gårdspladsen, hvide og stående i frø.


🖤
Plukkede en, holdte den tæt til lærredet og sprayede over den. Og den magi der opstod ud af det resultat, fik mig til at blive ved. Først spraye med den sorte, så med den hvide og så videre..


Og så kom lærredet op ind i det sorte rum, for at opleve det der og se hvad så. Der hænger det endnu. Afventer næste fase med det, for første fase, baggrunden for det, er nu lagt.

Jeg fornemmer meget stærkt det nye kreative kapitel, der er på vej eller ja, allerede er i gang og været længe under opsejling. Energien i det er som at have afventet en rejsende fra et fjernt land, der nu er ankommet og hvad ligger der så i dét, dette møde som dufter af at være skæbnebestemt, nu de rette betingelser er for det..

🙏🏻🖤
Se en video fra maleprocessen klik hér

Maler du selv og kunne du godt tænke dig en at sparre med, måske gået lidt i stå og kunne bruge ny inspiration eller tage den en vej rundt som en kombi med personlig udvikling, så er du meget velkommen til at kontakte mig for sparring og inspiration klik hér

Ældre opslag Nyere opslag