Måske nærmere dig selv?

“Følelsen af den retning mit liv var begyndt at tage, ved at jeg skulle til Indien, lå som en rød tråd foran mig; at turde følge mit hjerte og have modet til at vælge til, vel vidende at ethvert nyt valg indeholdt sit fravalg. Det var en vej, der absolut ikke var nem og havde sine stunder af dyb følelsesmæssig smerte, men ikke som jeg ellers havde kendt til den. Dette var en smerte, hvor jeg blev gjort mere opmærksom på mit hjerte, og på hvor meget jeg længtes efter at leve mere m e d det end uden det.”
Til næste år bliver jeg halvtreds og min bog er fra en periode af mit liv fra 1996 til 1999. Godt tyve år siden. Hvor er der sket meget siden og fra hvor jeg er i mit liv nu, føles det meget surrealistisk. Specielt når jeg ind imellem sidder med bogen og læser om mig selv dengang, så er det som om at læse om en anden. Kan knapt huske hende, den jeg var dengang, men jeg mærker hende, som en nær veninde jeg ikke har kontakt med mere - gad vide, hvad der blev af hende…
..takket være hende, sidder jeg her den dag i dag 🙏🏻❤️ Hun fortjener virkelig hver en kærlig tanke herfra..
Hvordan med den du engang var, fortjener den version af dig ikke også en kærlig tanke for at have klaret livet, så du kan sidde, hvor du gør i dag - klogere, rig på erfaringer og indsigter, måske nærmere dig selv?


velkommen hjem kunstner mattie spirituel kunst vejledning bog intuitiv forfatter

Min bog
kan du købe som e-bog eller fysisk bog i min webshop klik hér - du kan også købe den via mobilepay, overfør 100kr. til mobilnr. 24660235 + navn og adresse. Ønsker du at købe flere eksemplarer end én i samme forsendelse, koster efterfølgende bøger 50kr.stk., og jeg pakker gerne ind som gave.

Ældre opslag