Meget er også udeladt..

‘Det har krævet større mod at tage rejsen end at skrive og dele bogen..meget er også udeladt..’. Mit umiddelbare svar på en besked den anden dag vedrørende min bog.

Og det er der, udeladt en masse, for hvad handler ens historie egentlig om, når den koges ned. I min oplevelse opstår der en respekt for, at andre også har sin og det, for mig, har været vigtigt at adskille ad. Det kan hurtigt komme til at handle om andre, når det i al sin enkelhed jo egentlig handler om en selv. Det er, hvad jeg har haft fokus på med mit 50 siders skriv. At holde det enkelt og på min banehalvdel, så det er en duft af noget, mere end det smager af en masse.

Læseren skal ikke holde styr på min historie, men kan få en duft af sin egen, i kraft af min.

Bon Voyage fra hvor end din rejse udgår fra lige nu 🙏🏻❤️ Mattie

• • •

Bogen kan købes direkte fra mig med mobilepay eller fra min hjemmeside klik hér


Ældre opslag Nyere opslag