"Mere af det go´e"

 

MERE AF DET GO´ E

“Mere af det go’e”, en sætning vi tog til os i sommer efter et fælles besøg hos en chok- og traume terapeut. Vi havde knapt lige været igennem en personskade, der krævede tyve uvisse timer på sygehuset inkl operation og så var der chokket, traumet i hele oplevelsen, det vidste vi, var lige så vigtigt at få favnet. I sessionen fik vi indsigt i, hvordan et traume ‘agerer’ og hvad vi kunne gøre, for at (til)lade det hele i os hver især og i vores fælles oplevelse. Opsummeringen af sessionen blev, at holde på følelsen i og valg af “Mere af det go’e”, og traumet ville blive holdt i disse rammer, og trygt og roligt lade sig hele op. Så når nervesystemet har reageret på traumet, har vi rettet fokus på ‘Mere af det go’e”.

Nu er det godt et halvt år siden og der er mere ro på nervesystemet. Jeg kan feks ligge mig til at sove nu, uden at hændelsen pludselig afspilles lige inden søvnen melder sig - eller det er i hvertfalde længe siden sidst. Den anden dag, hvor jeg sad foran brændeovnen, alene og læste en bog, skød erindringen pludselig så intenst frem i mig, at jeg ikke nåede at flytte fokus til “Mere af det go’e”. Så jeg måtte lade tårerne komme og imens rettede jeg blikket mod vores skilt med “Mere af det go’e” og holdte fokus, så nervesystemet kunne falde til ro igen. Jeg mærkede kærligheden mellem os og jeg så, alt det go’e vi havde formået, at få ud af det, inkl at se vi er stærke sammen.

Fantastiske mennesker med hjerte på rette sted blev tydeligere, og trådte i karakter. Vores personlige hjertemenneske-tribe blev synlige for os og især ét ❤️-menneske trådte i så stærk karakter, at dét gjorde en væsenlig forskel, der hvor det var vigtigt, at vedkommende gjorde det. De der viste sig ikke at være hjertemennesker i situationen, har vi sendt varme tanker og taknemmelighed for at rette vores fokus endnu mere rent ind på “Mere af det go’e”. Ja de hver især viste os, hvad det er værd at have dem med sig, som har hjertet med, også for en.

Lige siden har vi vokset med (op-)gaven, at vælge (endnu) mere af det go’e til og det gør bare godt - i al sin enkelhed 🙏🏻❤️🥰


Ældre opslag Nyere opslag