Mig, slet ikke male?

Mig, slet ikke male!?
-
I slutningen af december’21, tikkede en besked ind i kraft af et billede, hvor jeg fik vist, at januar ville være uden at skulle løfte en pensel og male malerier. Impulsen til at male ville være der, men jeg skulle lade den gøre sit arbejde på anden vis, i mig. Ikke analysere på det, men bare lade energien gøre sit arbejde. Jeg kan bedst beskrive det - på nuværende tidspunkt - som værende en oplevelse a la sukkertrang eller når der er noget, som er blevet så ja vanedannende, at man på sin vis er kommet på lidt af en ‘fravænning/ afvænning’..

..og kunsten må være, at flytte fokus 😍
-
De to foregående dage har haft hver sin momentære, lad os kalde det energifyldte timer, hvor jeg rasede rundt udenfor og indefor herhjemme, og fik ryddet op og gjort orden og alt muligt andet. Godt jeg var alene hjemme, for jeg var vist ved at blive lidt skør..
-
Men så er der ikke det, en god gåtur i skoven ikke kan hjælpe på og i dag synes det, at der er kommet mere ro på. Jeg skal i hvertfalde ikke begynde at analysere på, at Januar stadig har godt tre uger endnu… 😁😅😇 Men men men som jeg er guidet i at male, så er jeg også guidet i at leve, som jeg nu ta’r det 😉 og pt ta’r jeg det vist meget fint 🤗🥰
-
Og som det er med mine maleprocesser, at det er processen, det handler om og ikke målet, maleriet, sådan er og må det være, i det her også 🙏🏻❤️ og sådan er det, for mig. Hvordan er det for dig?
-
ALT godt herfra. Kram kram, Mattie, og Karla 😘

Ældre opslag Nyere opslag