Ord med på vejen..

Jeg har fået ord med på vejen og en kærlig hilsen med fra Jette, efter læsning af min bog. Jette er kort nævnt i den, uden navn, og skulle bogen have en fortsættelse, ville hun være med som en væsentlig tråd hele vejen igennem - for Jette har været med mig i over tyve år:
-

✍🏻💌
“En smuk oprigtig beretning fra en kvinde, der modigt og ansvarligt begiver sig ud på en bevidsthedsrejse, ud af hendes komfortzone.
På den rejse søger og møder hun mennesker, der fører hende “HJEM”, til den sjæl hun virkelig ER og som ER hendes sande jeg.
Jeg er en af dem, der har været så priviligeret og er meget taknemmelig og ydmyg over at have fået lov til at følge DIG MATTIE igennem mange år på denne smukke fantastiske livsvandring.
TILLYKKE med DIG og BOGEN!
Din sjælesøster Jette”
-
🙏🏻🥰
Køb bogen klik hér

Ældre opslag Nyere opslag