Sidste merkaba I 2021

SIDSTE MERKABA i 2021 maleri og maleri i det hele taget kom til verden i dag! Jeg har været i male-proces med det de sidste fire dage. Det har været meget intens. Jeg sendte et billede af det til min veninde der er esoterisk astrolog og hendes respons var: wauw hvor er det plutonisk!! Og jeg svarede ‘plutonisk’? Hun ringede til mig og satte lidt ord på, at bla Pluto arbejder for tiden og det handler om transformation, og død og genfødsel. Til vi skulle tales ved igen, bad hun mig om at google noget tekst omkring Pluto og så ville hun kigge på mit personlige horoskop og se, hvad Pluto har gang i med mig…
-
Er du interesseret, kan du læse med her, hvad jeg fandt af tekst: https://lysetskilde.dk/pluto/
_
Det har været en dag med meget lidt dagslys, kun lige et strejf af en solstråle der kiggede ind et splitsekund, da jeg var ved det allersidste touch af maleriet. En ren velsignelse. ALT godt herfra! Kram kram Mattie.

 

Se flere billeder af maleriet klik hér


Ældre opslag Nyere opslag