Sjælefred er mit nr.1

Sjælefred er mit nr.1 🙏🏻🥰

Morgenkaffen under den smukt udsprungne blodbøg på vores gårdsplads. Bare sidde her i morgensolen. Tage imod dagen indeni. Stille og roligt, det tempo jeg trives bedst i og valgte til årevis tilbage. Ikke mere knokleri, ‘Hun har pensioneret sig selv’, ynder min elskede at sige. Det har han fuldstændig ret i, tænkte jeg, første gang han sagde det. Ikke tænkt det sådan, men sådan er det. Haft et knoklerliv, på mange måder og på min måde. Også knoklet med mig selv, for at finde ind til en sjælefred i mig, i det kære liv indeni. Kunne leve mit liv i ånden af det, i sjælefreden. Personligt, følelsesmæssigt, mentalt, åndeligt, som et sensitivt væsen i en verden, hvor det er nemt at glemme sig selv. Knokler ikke på nogen konto’er mere. Slut. Jeg nyder frugterne af min vedholdenhed, for at være kommet her til og elsker, at min elskede også nyder det: ‘Du er mit rolige element i mit liv’, sagde han for nylig og med taknemmelighed. Sikken ‘kvittering’ at få for at vælge sig selv til, at en elsket elsker det med - ens fornemmelse for sjælefred ❤️
Hvad er dit (rette) element? Hvad værdsættes du for eller hvad værdsætter du i dig selv, og hvordan giver du sjæl til det?
SAMTALE & SPARRING klik hér
Inspiration til at have hjertet med - personligt, spirituelt og kreativt.

Ældre opslag Nyere opslag