Sjælefreden melder sig på banen

Vi har min elskedes niecer på ferie i nogle dage og været ude og shoppe lidt nye krystaller i dag. Den ene blev en guddommelig sort amatyst grotte, som virker helt fantastisk i vores sorte oplevelserum. Til aften var vi ude og opleve den nyindkøbte krystal og rummet sammen. Pigerne synes der er så hyggeligt og har spurgt, om de måtte sove derude. Skøn oplevelse at opleve dem opleve rummet. De er helt med på rummets magiske energi, det lyser langt ud af dem.

De er helt med på rummets magiske energi, det lyser langt ud af dem

Har du oplevet en tur i kirken med børn og hvordan de af sig selv, bliver helt stille og kigger sig omkring? Sådan er det også med rummet her - gælder faktisk også for de voksne, vi har haft besøg af til nu. Det er som om at man går ned i gear per automatik og sjælefreden melder sig på banen.

Når sanserne ikke overstimuleres, måske endda understimuleres, så virker det til at invitere til en ro indeni, en naturlig ro og en som for mig læner sig ind i duften af sjælefred. Sindsro, ja også det, sindsro giver virkelig plads til bare at være sig selv. Naturligt sig selv.

sjælsfred sjælefred sindsro naturlig ro en tur i rummet indre spirituelle rejser meditativ rum rummet i rummet

RUMMET I RUMMET

Både det indre rum, føle sig rummet i dét og rummet i rummet her, vores sorte oplevelses rum ´RUMMET´- kom forbi og oplev det alene eller med andre, læs mere klik hér

Vi har ikke, at der skal ske noget bestemt med eller i rummet. Vores erfaring er allerede efter så kort tid efter rummet er blevet færdigt, at den enkelte selv bringer et rum med sig ind i rummet og det også er med til at give sin helt egen oplevelse. Ikke to oplevelser er ens og det er der magien opstår. Alt efter hvem og hvornår, så opstår der hver gang noget nyt, noget ukendt, også for os. Virkelig inspirerende, tænk hvad et helt sort rum kan rumme af oplevelser, helt uden anelse om det på forhånd og uanset vores eventuelle forberedelse. Der sker det, der sker og dét er vi også selv åbne overfor.

Den enkelte selv bringer et rum med sig ind i rummet og det også er med til at give sin helt egen oplevelse.

Ethvert besøg har åbnet døren ind til rummet på ny. Hver gang. Vi får det af se, rummet, med nye øjne i kraft af andres øjne der ser rummet for første gang eller i et gensyn. Vores egen oplevelse af rummet er heller aldrig den samme for hver gang, vi går derind - vi er jo heller ikke den samme hver gang. Når vi ændrer os, ændrer rummet sig for os. Og sådan er det jo også i det indre rum, såvel som i det ydre rum - rummet udenfor os, verden som vores oplevelsesverden.

Ethvert besøg har åbnet døren ind til rummet på ny.

 rum rummer rummet rumfølelse det indre rum velkommen til en tur i rummet


Ældre opslag Nyere opslag