Sjælefrø

Maleriet her har haft sit udgangspunkt i, at en anden har malet sit på lærredet og jeg har taget over, hvor hun slap.

Se billedet her nedenfor.

Jeg fik ikke taget et billede, før jeg tog over, for hun havde også fået malet blå omkring det, du ser på billedet ovenfor og det er bla den farve, som jeg har bibeholdt i den yderste cirkel.

Det grønne felt talte til mig fra starten af og blev mit fokus. Jeg hørte ordet ´Sjælefrø´, da jeg gik i gang med maleprocessen og googlede på det, hvor denne tekst greb mig:

Teksten er fra de tre bøger af Michael Von Bülow: Sjælefrø, Sjælekraft og Sjælekald.

Jeg delte teksten med hende og vi begge, var helt blæst bagover, hvordan den talte ind i os - dybt i os, ja helt ind i vores sjæl.

På daværende tidspunkt vidste hun ikke, jeg var i gang med at male videre på det, hun havde begyndt, for det skulle være en overraskelse til hende.

Hun troede, hun skulle til Åbent Hus i dag eller det skulle hun også, men jeg havde forberedt en maleri-reveal for hende, som hun troede, var af mit seneste maleri - et jeg ikke havde delt med nogen endnu.

Det var det hele værd.

Hendes totale overraskelse, da det går op for hende, at det-der-grønne i maleriet, det lignede da det, hun havde malet..!?

Og så gik det op for hende, at det var det, at jeg havde malet videre på det og her var det færdige maleri.

Så kom tårerne.

Efter Åbent Hus kørte jeg hende og maleriet hjem, og vi fik hængt det op på en særlig plads i hendes hjem.

Ja det fik sin plads, hos hende, hvor det hørte hjemme.

Det var den korte version af en længere fantastisk oplevelse, som på alle måder kun er i sin begyndelse, men fortsætter hjemme hos hende.

Håber det har inspireret dig (lidt) at læse med her og være med-oplevende til en andens rørende oplevelse, som også er en del af min oplevelse af det hele.

ALT godt herfra, Mattie


Ældre opslag Nyere opslag