Skilter med det

velkommen til en tur i rummet rumrejse spirituel rejse mattie kunstnerlivet

VELKOMMEN til en tur i rummet - så blev et skilt til i dagens regnvejr. Sådan et rigtig hygge kreativitetsvejr for mig. 

Et gammelt bræt og lidt maling. Ikke så mange dikkedarer og ikke så langt fra tanke til handling. Først havde jeg tænkt, der skulle stå RUMMET og ikke mere. Det kan jeg selvfølgelig skrive på anden siden brættet, så har jeg valgmuligheden.

Er fristet til at hænge det opover døren ind til rummet, men jeg kan også godt lide, at vi også bor her og skilter med det, når der bydes velkommen til en tur i rummet

Så langt så godt. Stille og roligt streges love-to-do-listen af for indvielsesdagen af rummet i morgen lørdag - hvis vi ikke ses lørdag, er du meget velkommen en anden dag, læs mere i kalender klik hér 

.  .  .

Du er altid velkommen for at kigge forbi til en tur i rummet og/eller for at kigge på malerier, kunsttryk med videre og shoppe. Vi finder en dag, aftaler nærmere og tager det derfra. Morgen, om dagen, aftenen, weekender, helligdage - du giver bare lyd. 

Jeg kan kontaktes på mail, sms eller ring, mine kontaktoplysninger finder du hér // ALT godt herfra, Mattie.


Ældre opslag Nyere opslag