Som man råber i skoven, får man svar.

 Som man råber i skoven, får man svar og det må sige, jeg har fået.

I går fik jeg lagt maleriet her på sociale medier og delt min modtagelighed for andres bud ind på nattens besked, som maleriet var blevet færdigt om dagen.

Nattens besked lød:

"Vær opmærksom på at grøn er skabt af komplimentærfarverne blå og gul."

Jeg reflekterede om morgenen over nattens besked i et indlæg - læs det klik hér - som jeg linkede til i mit opslag på min facebook side.

Her nedenfor har jeg delt et udpluk af alle de fantastiske bud ind, som jeg har modtaget op til skrivende stund - må de også være til inspiration for dig, i billedet af maleriet eller ej:

"Higher heart, et chakra mange oplever at få aktiveret pt. Sidder mellem hjerte og hals og rummer farven turkis grøn. Handler om oneness og helhed ❤️" - A.
Jeg googlede mig frem til dette omkring ´Higher heart`:
https://uplift.love/thymus-the-seat-of-the-human-soul/
 "min intuition siger mig, at det du skaber med din kunst, er energi portaler og aftryk der kan være med til at strømline flere kærlige kræfter fra flere dimensioner. som det gamle ordsprog lyder, "mange bække små gør en stor Å." Du bidrager gennem din kunst, at nye høje energier kan komme igennem." - A.

"Jeg ser naturligvis øjet som udtrykker klarsyn og renhed i vores intentioner overfor hinanden." - S.

"Kære Mattie. Du ber om indput til dit sidste nye skønne maleri - der er SÅ meget kærlighed i det maleri, som jeg ser det. Dels i farverne, men bestemt også i formerne. Du maler 2 selvstændige cirkler, der smelter sammen ❤️ Det maleri ER dig. Farven blå - halschakret - du har rykket dig helt vildt de sidste 3 år, så mange tanker du nøjedes med at tænke selv- dem har du nu fundet en og dele dem med uden bekymring/ angst - eller andre stopklodser. Når du kan det, så bliver det til en fantastisk følelse der mærkes i maven - gul og når de 2 farver = egenskaber blandes sammen, så finder man hjem i sig selv og tør åbne sit hjerte helt op. De 2 cirkler bindes sammen af et liggende symbol med spidse ender - det tolker jeg til at i giver hinanden rum og plads til at være individuelle personligheder, men i gør det med kærlighed til den anden. Så det maleri er dig - ham - JER ❤️ " - H.

"For mig at se er det omkring balance uanset ydre omstændigheder, at forblive tro i sin “kerne”og farverne at selv om man er modsætninger og ikke altid kan enes, kan det at agere ud fra hjertet (farven grøn) give den visdom og kærlighed der skal til for at se det store billede og se skønheden i netop dette." - S.

TAK af hele mit hjerte for alles engagement og alle bud ind, også de bud jeg ikke har delt her. 

Det har været så stor en hjælp og suppleret til det allerede forståede, så det bare har vokset sig til en endnu større forståelse, både for mig rent personligt, men også udover mig i det hele.

Hver for sig gør og kan vi hvert vores, og hvad vi dog ikke kan sammen, det er jo helt utroligt! 

I genkendelse og med et næret hjerte, alt godt herfra <3 Mattie. 


Ældre opslag Nyere opslag