Større lærred, større perspektiv

malerkunst udendørs spirituel kunstner spirituelle malerierNæste fase i maleprocessen blev i går. Fire timer udendørs. Indtil videre er et ellers fast element fraværende i billedet. Det er lige før, jeg vil kalde det ‘mit udgangspunkt’. Meget specielt ikke at have det med i inspirations-feltet. Men for første gang har jeg ikke fået det vist. Det kan selvfølgelig vise sig, det ved jeg, men det føles næsten, som når noget er ophørt..

I maleprocessen kom der to specifikke sætninger, som jeg straks skrev bagpå lærredet: ‘Hjertets mod’ og lidt senere efterfulgt af; ‘Det perfekte er i din oplevelse.’ Begge fyldt med et hav af indsigt og måske det kan deles senere.

hjertets mod hjerte hjertevejen intuitiv vejledning
Nå men helt nede på jorden, så er det godt nok et stort lærred at stå med. Det er som at skulle have et helt nyt perspektiv på det at male mine malerier, bogstavelig talt. Spøjs oplevelse, for det er jo bare lærredet, der er blevet større..
..og nu, perspektivet osse.. 👁 ..når nu det vante synes ude af syne..
spirituelt kreativt univers spirituel kunstner spirituelle malerier
Kunne du godt tænke dig og kigge forbi, og hygge lidt med en kop kaffe eller the for lidt sparring, måske af den kreative slags, lidt fif, inspiration, tanker bag og udveksling eller sidde en stund i det magiske sorte rum med healings musik, så giv lyd - du er meget velkommen klik hér
healings rum healing rum kunst terapi spirituelle malerier
 

Ældre opslag Nyere opslag