String Theory

En kvinde fra Canada skrev til mig: "Kender du til ´String Theory`? Forsiden på din bog fik mig til at tænke, at du måske gjorde.."

Nej det har jeg aldrig hørt om, skrev jeg tilbage til hende og så googlede jeg på det. Noget i det resonerede med mig, som i genkendelse, og derudover er det en slags information, som mit hovede ikke kan fatte nok til, at jeg kan forstå det - med hovedet.

Det er ikke uvant for mig, at opleve hørt eller læst information på den måde. Mit system tager det ikke ind på den måde, men i resonansen af genkendelse. Jeg har lært, at det er min måde at se eller få vist, at der er en forbindelse eller at det er forbindelsen. Jo kraftigere resonans, jo nærmere ´kilden til forbindelsen´. En måde at sige det på, har ikke lige en anden vej rundt at forklare det. Faktisk nok første gang at jeg sætter ord på..

Og det kan være, det er på en helt anden måde, men sådan opfatter jeg det ikke lige nu og derfor kan jeg ikke dele det på anden vis, end lige gjort.

Her er nogen links til tekst omkring String Theory, som jeg har læst noget af:

Et afsnit i teksten i tredie link, greb min interesse og det bider jeg gerne ekstra mærke i:

"In the 1980s, physicists realized that string theory had the potential to incorporate all four of nature’s forces—gravityelectromagnetismstrong force, and weak force—and all types of matter in a single quantum mechanical framework, suggesting that it might be the long-sought unified field theory."

Ældre opslag Nyere opslag