TRANSFORMATION

MALEPROCES
- fra ét maleri til et andet. Det ene som fundament for det andet kunne blive til, som et frø lagt og nu kimen vakt.

Det til venstre er fra 2009 og varslede en transformation, som blev færdig den anden dag den 10.maj. Hér nedenfor følger der lidt billeder af maleprocessen undervejs:

Det tog hurtig form hérfra.

Der skal ikke så meget til og pludselig er det ved at være et helt andet maleri, og en helt anden energi..

Jeg ved ikke, om du kan se det, men her begynder der at ske noget ´bagest´ i maleriet, prøv at kigge til højre i det..

Og hér til venstre begynder der at ske det samme, som der er opstået til højre..

Og det samme nu oppe i venstre hjørne..

Og så er der lige det der øjebliksbillede, hvor det fanger mit øje, at mine sko matcher maleriet  på vej ind og ud af døren med det, for at blive spraymalet lidt. En skør detalje, men sådan noget opstår også undervejs (jo)..

FÆRDIGT og inden det skulle videre til modtager, fik det nogen timer i vores nye oplevelsesrum herhjemme, wauw ja man skulle nok have været her, for sikken magisk oplevelse!

LANDET vel hos modtager, i hendes guddommelige behandlerrum, klar til sit virke hér. Læs mere her om min og vores oplevelse med maleriet klik hér

Og så er der flere, der gerne vil have et billede af maleriet på deres mobil, så de kan kigge på det og lade det virke med dem den vej rundt - er det også noget for dig, kan du feks tage et screenshot af det, hvor du kan se det for fra som hér:

Jeg har en del input til maleriet, også en veninde der er esoterisk astrolog, har kigget på dets ´fødselsdato´ og klokkeslet, hvilket der altid kommer en masse ud af, men mere om det en anden gang. For nu, hvis det taler til dig, se hvad det siger dig <3 Hjerteligt, Mattie.


Ældre opslag Nyere opslag