TULIPAN VISDOM

TULIPAN VISDOM 🌷

Ved dyrlæge klinikken til Karla’s årlige tjek fangede mit øje den her tulipan i kanten af indkørslen. Den stod så fint der, helt alene, omringet af mælkebøtter så langt øjet det rækkede. Det mindede mig om en uge med en amerikansk terapeut på en Terapeut Træning jeg tog for mange år siden, tyve år siden, han sagde til mig:
“Jeg kender dig ikke, men du har fanget mit øje allerede her på gruppens anden dag. Du er meget anderledes end alle de andre og som jeg oplever det, så bruger du al din energi på at passe ind i gruppen. Din plads er udenfor gruppen og din gave til dem, er ikke at passe ind og være som dem - det er at kunne stå dér, anderledes og alene. Når du prøver at passe ind, bruger du al din energi og så har du ikke noget at give af. Det kommer ikke dig eller gruppen til gode. Tag din plads, udenfor gruppen og når de kommer til dig og har brug for dét, netop du står for, har du alt at give af.”

Det glemmer jeg aldrig, hans oplevelse af mig, føle mig (pludselig) set og jeg genkender det hos mange andre på min vej. Så mange der bruger al deres energi på at prøve at passe ind, søge andres ‘velsignelse’ så man kan få lov at være med, ubevidste om den helt særlige duft, man selv er gjort af 🙏🏻🌷🌼🌼🌼 🌼🌼🌼
(Gen-)kender du din helt egen særlige duft, din sjælsessens, den indre natur som er dig, dét der gør, du lige præcis ikke er som alle andre - hvad kendetegner dig mere i f ø l e l s e n end i det du gør? Hvad er din ‘vibe’?

Det var lige en reflektion herfra, ud fra et billede den anden dag og en tlf samtale tidlig morgen i går, hvor jeg blev ringet op af et grædende medmenneske: ‘Mattie, jeg kan ikke finde ud af at være i verden’ ❤️
.  .  .
SAMTALE & SPARRING klik hér
Inspiration til at have hjertet med - personligt, spirituelt og kreativt.

Ældre opslag Nyere opslag