Fra en begejstret mail

Modtog de her billeder fra min mor, som har et af mine malerier fra 2014 hængende i soveværelset. Hun havde fået nye pudebetræk og først ikke lagt mærke til, at de spillede da meget godt sammen - maleriet og farven på betrækket. Men det fik jeg en begejstret mail på, da det gik op for hende. Dejligt, jeg elsker det - det virker helt zen agtigt i al sin enkelhed.
Jeg har jo lavet mange af de her malerier i årenes løb, siden 2009, og er glad for, at på de fleste har jeg fået noteret datoen bagpå. Og nogen gange husket at få skrevet stedet med på.
Det bragte lige en masse gode minder frem, da min mor sendte de her billeder. Maleriet blev til i køkkenet hos en veninde i Ålborg. Vi hyggede hele weekenden med at male et maleri hver indover spisebordet. Kan huske, hun var noget overrasket over den tid, jeg brugte i slutfasen, hvor jeg nussede og nussede og nussede med skyggerne - men, hun hyggede sig med, at jeg sad der og nussede, og det gjorde jeg også.
Jeg kalder det nussefasen og den eksisterer fortsat, og jeg elsker virkelig den del maleprocessen. Det er lige det der sidste touch af magi, i hvert falde for mig.
NÅ men det kom til verden og det var godt, for nu hænger det i min mors soveværelse og har det godt, og gør det godt, dér. Ser det ikke bare skønt ud?
Hav en dejlig dag, alt godt herfra ❤ Mattie. 

Ældre opslag Nyere opslag


Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort