´..koder til mit væsen.´

Der sker meget bagom de sociale medier.

Opslag på facebook og instagram kan sagtens synes at have få likes og ofte ingen kommentarer, men hvad man ikke får med, er henvendelserne og udvekslingerne i privat beskederne. Dem modtager jeg en del af og oplever en stor vidensdeling, videreformidling og personlig deling, som ofte oplyser og inspirerer mig, og de andre med.
-
Der er et usynligt felt bagom de sociale medier og diverse opslag. Et felt af oplysning så umiddelbart og uden tanke om at få noget igen, så oplever jeg, der deles frit og det er - i min verden - uvurderligt. Derfor elsker jeg at dele af mig og mit på sociale medier, for der er et fællesskab så naturligt bagom det hele, hvor vi er mange medrejsende i hinandens forskellige verdener og hvad den ene har med sig, kan være en hjælp for en anden.

"Hvad den ene har med sig, kan være en hjælp for en anden."


Jeg har i beskeder til min facebook side (mattie.dk) modtaget en henvendelse, som udviklede sig til en udveksling med en fantastisk oplysende sjæl. Modtaget ord for noget af det, jeg ikke selv har haft ord for, men kun billeder på i kraft af mine malerier. Hun skrev: Det er også fedt for mig at blive inspireret af din kunst, som har koder til mit væsen, efter jeg havde takket hende for at tænke på mig med nogen ideer. 

"Det er også fedt for mig at blive inspireret af din kunst, som har koder til mit væsen."

Andre ord men i samme ånd for noget af det jeg selv oplever i kraft af mine malerier og maleprocesserne, ja; som koder til mit væsen. 
-
De få der har fulgt mig nært og i mange år alt imens jeg har malet mine malerier, de har hørt mig sige igen og igen, ´De (malerierne) er ikke malerier, men koder, fyldt med information! Og dem de taler til, vil de åbne op for svar og indsigt i den enkelte!´. SÅ! det er jo inspirerende at modtage et sådan skriv i beskeder. Jeg er så enig, har bare aldrig tænkt det lige med de ord, men det er som om, jeg har fået nogen ord med på vejen, jeg kan bruge fremadrettet, når jeg ikke selv lige har dem.
-

"Det er som om, jeg har fået nogen ord med på vejen, jeg kan bruge fremadrettet, når jeg ikke selv lige har dem."

-
Har du noget på hjertet, uanset, så er jeg ikke mere end et skriv væk - lad os mødes dér <3 I genkendelse, Mattie.


Ældre opslag Nyere opslag


Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort