Merkaba kunsttrykket er landet en for en

Èn ting er at trykke på knappen for at sætte gang i trykkeriet af et nyt kunsttryk, et andet er at få dem vel hjem og se det endelig resultat - og noget helt tredie, at sidde med dem og signere dem en for en. Det føles godt lige at give hver enkelt et personligt touch med på vejen.

Det bliver lige det mere ´noget fra mig´ end blot et produkt lagt på sin plads, inden det skal videre, når solgt.

Er du tilmeldt mit nyhedsbrev, så er du også automatisk med i udvælgelsen på lørdag af to gratis merkaba kunsttryk, som jeg giver til to iblandt mine nyhedsbrevsmodtagere. Et du ikke tilmeldt, kan du tilmelde dig nederst på siden her. 

Jeg har valgt at indramme mit eget merkaba tryk i en brun træramme med ægte glas. Den brune varme note indrammer kunsttrykket utrolig flot og ja jeg er bare mest til ægte glas frem for plexiglas. Det ser mere ´rigtig´ ud og så holder det bare bedst på kunsttrykket, hvor en plexiglas kan give sig lidt og derfor giver trykket sig også. Dét dur (bare) ikke i min verden. Trærammen kan købes hér

Det er så dejligt at få en hilsen ´hjemmefra´ - her er det første solgte merkaba kunsttryk kommet vel hjem og jeg modtog hilsenen: 

"Merkaba'en ligger allerede og spreder god energi og ser frem til at blive mere markant i den flotte ramme."

Go´ sommer ønsker herfra Vindum Skov <3 Mattie.


Ældre opslag Nyere opslag


Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort