Når alting taler sammen..

Når der er en, som ønsker at købe et maleri eller har købt det, så modtager jeg ofte en deling af, hvad maleriet siger dem. Køber til dette maleri skrev ved sin henvendelse i ønsket om at købe:

“Det minder mig om, at noget altid er skjult / der er mere end jeg umiddelbart kan se.”

Og som maleriet har talt til køber, så kan jeg også opleve, der er bragt mig et bud, en besked - både gennem køber, men også via maleriet hvor køber blev budbringeren. Hvis det giver mening. De ord gik i hvertfalde rent ind hos mig. Det bliver så magisk, når alting taler sammen på kryds og tværs af hinanden.

Iøvrigt et godt eksempel på hvad der kan opstå i kommende Cirkler, som jeg snart kan sætte i gang på anden siden af vores ombygning herhjemme (sidst august/ start september) - læs mere om dem klik hér

Alt godt herfra - dét eller det der er bedre! Hjerteligt, Mattie. 


Ældre opslag Nyere opslag


Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort