Solar Grid & Sirius Gateway July 3.-7.

SIRIUS GATEWAY JULY 3.-7. 

"To me it represents a solar grid which is aligning. Maybe it’s to do with the current alignment of sun with Sirius?" @dianawhite.soul

Det første maleri i juli kom til verden den 3. i måneden. Jeg delte en video af det først på instagram og straks var der en, som bød ind med sin klare oplevelse af det - hendes information lød: "To me it represents a solar grid which is aligning. Maybe it’s to do with the current alignment of sun with Sirius?". Jeg spurgte, om hun kunne linke mig til noget information omkring det og det kunne hun, værsgo!
-

Læs om ´Sirius gateway July 3rd´ klik hér

-
Jeg maler per impuls, hvilket vil sige, for mig, at der er en energi konstellation i gang og dens indstrømning, er jeg forbundet med eller jeg forbindes til den. Kort sagt, for nu.
-
Der er mange måder at blive indviet i nyt på og for mit vedkommende, sker det ofte i samspil med, at jeg deler min malerier online og andre byder ind med deres oplevelse af dem. Fantastisk energi udveksling! Hver for sig og sammen, kan vi gå fra at være uvidende til udvidende. Amen! Sikket felt at være en del af. I genkendelse // Mattie.

Ældre opslag Nyere opslag


Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort