Som du maler, er du selv.

´SOM DU MALER, ER DU SELV´
eller som du maler, er du med dig selv. Dét kan i hvert falde være et godt billede på det. Så det at male kan være en fantastisk gave til større indsigt i og forståelse af sig selv. 
-
Jeg har en veninde igennem tyve år, som har været med mig både personligt og kreativt. Udover vi har malet sammen et utal af gange, så har jeg også malet i et væk hos hende privat, når jeg har besøgt hende. Altid i ånden af en inspireret maleproces, hvor vi henter en masse hjem personligt som spirituelt, for til sidst at have et billede på det i kraft af maleriet. 
-
Den anden dag skrev jeg til hende, at hvis der var en, som spurgte hende, hvordan det er at male sammen med mig, hvad ville hun så svare? Hun skrev:
-
"At male med Mattie er en oplevelse, hvor man kan have det sjovt, som på en legeplads, hvor der ingen regler er eller du kan gå i en maleterapi proces med hende, som kan gå i dybden i dit liv, på den vej du går pt, en forløsning og en healings proces som er ubeskrivelig smuk." - Catalina, Esoterisk Astrolog.
-
Og det kan jeg godt genkende, sådan som hun oplever det og som jeg ikke helt selv kan sætte ordene på. Derfor spurgte jeg hende, for selv at få af se mig på den måde, for tænker: ´at som du maler, er du selv´ og det måske også nok gælder; ´at som jeg guider, er jeg selv´..
-
Jeg kastede mig ud i det her skriv til morgen, inspireret af at jeg løbende modtager henvendelser om, hvad der kan forventes i at komme i en maleproces hos mig. Ja, i min verden ville jeg jo bare sige: kast dig ud i det, dare for a moment og lad os se, hvad der sker. Jeg ser ikke mig selv som en underviser, men jeg vil meget gerne åbne muligheden for at træde ind i min verden og se for sig selv, hvad der er dér at komme efter. Og når det er sagt, så kims ikke af, at du måske også er et bidrag til mig og mit. Derfor er det så vigtigt, at vi ja kender vores ´besøgstider´, for sjældent er der kun noget i det for en selv - sammen kan vi gå fra uvidende til udvidende, og i dét felt skabes der!
-
Pris og priser? Jeg hælder til at køre det på donationsbasis. Ikke for at alle skal kunne være med, men fordi jeg selv har oplevet at betale på den måde, mange gange, og rent faktisk elsker det. Der er bare noget frit og legende i det, ja befriende bare at betale det jeg kan eller har mulighed for. Det kan også være en god øvelse i at forbinde sig med en følelse af værd. Når jeg bliver spurgt: hvad koster det eller hvad vil du have for det? Lyder mit svar gerne; Vælg det beløb, der føles rart at overføre. 
-
Det er lige gået op for mig, ved at sidde her og skrive, at det opleves fuldstændig som i samme ånd, som når jeg maler. Jeg har svært ved at stoppe igen og har bare lyst til at tillade alt det, der tikker ind og inspirerer mig - at jeg får det hele med. Haha det er ret sjovt at blive bevidst om. Og samme stemme der roligt og meget voksen-agtigt siger til mig i maleprocesserne, at der er flere malerier og processer endnu, so what´s the hurry med at få det hele med i ét - ja den stemme taler og siger det samme til mig nu. 
-
Indstrømning, hvor er det skønt at fyldes med så meget der føles så inspirerende - og livgivende. Yes, what´s the hurry, livet skal nok nå os // I lys & kærlighed, Bon Voyage! Mattie.
-

Ældre opslag Nyere opslag


Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort