I lyset af en maleproces

FORTSÆTTELSE FØLGER

Maleriet her har haft hjemme på en fysioterapi klinik en del år. Jeg sad i venterummet for at komme ind til en behandling, da indehaveren trådte ind ad døren til klinikken.

"Vil du kigge på et maleri? Jeg tror, det skal have ny energi eller byttes med et andet?"

På vejen derfra gik jeg med maleriet under armen.

FORANDRINGSPROCES

Jeg kunne også se, maleriet havde gjort maleriet sit arbejde færdigt eller måske det mere var et skifte eller en fortsættelse..

Da jeg greb til maleprocessen, så jeg slet ikke det tidligere maleri mere. Der spirede et nyt udtryk frem.

I BEVÆGELSE

Der var en fin og kraftfuld energi, som over-vældede maleprocessen. Jeg blev ved med at se billeder for mig, af Moder Jord, Moder Natur, og et frø der var vakt og spirede af al sin kraft ud mod et lys - der også rakte ind.

UDFOLDELSE

Stråler i sølv rakte ind. En sart rosa blussede frem. Der var noget mere - jeg tunede ind. Med blikket på den energetiske farvestrålende konstellation ventede jeg på, at få det vist.

Cirkler tonede frem og jeg tegnede dem op. Trådte tilbage og så, det lignede jo nærmest en blomst, der var vokset frem! ´BLOMSTRING´ lød det i mit øre - ´som ringe i vandet´.

Det så jeg, men jeg sansede det mest, som en energetisk indstrømning, og udfoldelse.

`SÅDAN ER LIVET´ - en forandringsproces, i bevægelse, som en udfoldelse og en duft af blomstring.

.  .  .

Maleriet er afleveret tilbage på klinikken og i skrivende stund, ved jeg ikke, hvordan det er blevet modtaget. Så det bliver spændende at få en tilbagemelding på.

ALT godt herfra, Mattie.

.  .  .

Ps: maler du selv og vil elske noget kreativ sparring eller inspiration, måske indførsel i at male som en bevidst proces og en dannelsesvej, giv lyd på mattie@mattie.dk eller ring/sms på 24660235 for nærmere.


Ældre opslag