ARISE AND SHINE

Maleriet er 100x100x2cm., malet med akrylmaling og glimmer.


Læs mere om maleriet klik hér

LIDT OM MALERIET


  • Det er lidt svært for mig at få taget billeder af den øverste halvdel og gengive baggrundsfarven med rette. Det er en orange-rød farve der er tonet med hvid og bevæget sig mere over i en pastel palette. Skulle jeg sætte et ord på den, ville jeg sige ´nænsom´. Den står utrolig smukt til den koboltfarve i maleriet og omvendt. I dette felt af farven er der drysset et hav af skønt guld glimmer henover og giver en glød, der varmer hele maleriet op i sin helhed.
  • Den blå farve er en kobolt blå. Det er som om den opnår en dybde ovenpå ´undergrunds-farven´ af en varm brun note. Der udover får dybden som et prik over i´et af den nænsomme pastel orange farve over sig.
  • Det gyldne i maleriet omkring den inderste kerne, er ´guld´- akrylmaling og som med glimmeret, lyser det op alt efter lysindfaldet. Maleriet nærmest stråler.
  • Titlen ´Arise and Shine´ kan jeg anbefale at google dets betydning på, eventuelt skriv ´Arise and shine spiritual meaning´, når du søger. Der dukker tekster op, som kan være helt utrolig inspirerende, især hvis du elsker at se alting i større og dybere perspektiver - indeni som udenfor dig.