NO.300523

Maleriet er 100x150cm. og malet med akrylmaling. Det gyldne i maleriet er ´guld´-akrylmaling. Det giver maleriet en skøn og varm næsten guddommelig glød, alt efter lysindfald og vinkel det opleves fra. 

Gudbringer, øje for gud. Ord der kom til mig i maleprocessen´s sidste dag og i bgeyndelsen kom ordet ´Velsignelse´. Ordene der kommer til mig i maleprocessen, er selvfølgelig min helt egen personlige oplevelse. Måske det slet ikke siger andre noget eller vækker genklang med noget i den enkeltes oplevelse af maleriet. Hvad maleriet siger dig, må være det der er sandt for dig.


Flere har set en skarabæ i maleriet og det fik mig til at google en symbolske betydning på skarabæ. Der dukkede en tekst op, som gik rent ind hos mig:


"I egyptisk kultur blev solguden symboliseret af et skarabæhoved som skubbede solen foran sig over himmelhvælvingen. Skarabæen anses at åbne hjertet op, give mod, styrke livskraften og modvirke depressioner. Gennem at tage tid for sig selv og sætte sig selv i første række kan man give vilkårsløs kærlighed til sig selv, og kan dermed give vilkårsløs kærlighed til andre."

- kilde, wikepedia.