LUMINOUS

Maleriet er 30x40cm., malet med akrylmaling, glimmer og bærer krystallen ´Herkimer diamond´.


Luminous betyder Lysende. Læs mere til maleriet nedenfor billederne.

Dagen før maleriet blev færdigt, fik jeg en inspiration på, at det skulle med på min forestående rejse til Lefkos, Grækenland. Det blev færdigt og krystallen fik krystallen sat på aftenen før afrejse. Det føltes som noget meget særligt, at have det med på rejsen og ikke mindst, nu hvor jeg er hjemme igen, er det som om jeg oplever det med særlige øjne.


HERKIMER DIAMOND

Herkimer Diamant åbner for kontakt til højere dimensioner og kan låse op for erfaringer fra tidligere liv. Den skaber balance og harmoni i din energi, ved at forene ånd, krop, sind og højere bevidsthed. Den lader dig bruge dine åndelige færdigheder på nye måder. Den renser dine chakra og kan også hjælpe dig til at genkalde og løsne op for traumer og skader i tidligere liv.


Herkimer Diamant er ikke en rigtig diamant, men en ekstremt klar Bjergkrystal fra Herkimerminerne i staten New York. Der findes klare krystaller af samme type, der ofte også kaldes Herkimere, men en ægte Herkimer Diamant stammer kun fra det ene mineområde i New York staten i USA.


Kilde: tekst er fundet fra nettet.