NO.030223

Maleriet er 150x150cm. og malet med akryl- og spraymaling, og glimmer.


Jeg har modtaget en meget smuk tydning af maleriets horoskop af spirituel astrolog Kira Madsen:

Maleriet bringer energi og velsignelse fra den Kosmiske Moder, Jomfruen, hvorigennem det indre lys fødes. Jomfruen minder os om at ”pudse vores indre spejl”, at falde til ro og lade de oprørte vande i os blive stille og klare, så det guddommelige kan spejle sig i os.


Når vi renser og åbner hjertet, bliver vi transparente som en blikstille skovsø, og da kan det guddommelige lys stråle igennem os. Kun gennem det rene hjerte kan det rene lys fødes.


Også udstrålingen fra Vandbæreren kommer gennem maleriet og minder os om, at vi er verdenstjenere, at vi ER verdens lys, og med toner fra 3. og 7. stråle bliver vi bedt om at manifestere dette lys ind i verden gennem at pudse vores indre spejl.


Maleriet bringer himlen ned på jorden og minder os om, at der inden i os findes et hjertekærlighedslys, som vi hver især, gennem indre renselse, altid kan vælge at tænde for, hvis vi vil.


Og at vi altid kan læne os ind i den Kosmiske Moder, Guds feminine aspekt, for trøst, omsorg, vejledning og kærlighed. Vi er aldrig alene. Og vi er elsket.


Jo mere klart, vores indre spejl bliver, jo mere kan den guddommelige Virkelighed manifestere sig i og igennem os. Kom hjem i hjertet, smukke sjæl, hjem i lyset. Du er ventet med længsel.


.  .  .


Taler maleriet til dig, og dets horoskop?

SJÆLSPORTRÆT?


Jeg inviterer gerne til, at opleve maleriet som et spejl, så det du oplever i kraft af det, er eller rummer du selv.

Hvad oplever du og kunne det være et meget godt billede på dig, måske som et sjælsportræt af dig?